DIGIBORDEN

Dat we in onze kleuterkorven graag dartel en blij rondhuppelen weten jullie vast al. En dat we niet vies zijn om ook eens een serieuze digitale sprong te maken, dat willen we toch ook even kwijt.

Op advies van onze ICT werkgroep kozen de leerkrachten in onze korven voor nieuwe DIGIBORDEN. Deze superschermen laten het ons toe om héél interactief met de kleuters te werken. Dit zijn schermen waar je niet alleen moet naar kijken. Je mag ze ook aanraken en zo tal van vaardigheden op een speelse manier oefenen. Wil je tekenen ? Wil je kleuren kiezen? Wil je rangschikken van groot naar klein? Of wil je gewoon ook eens een leuk maar leerrijk spelletje spelen? Alles kan…

Onze kleuters waren in ieder geval laaiend enthousiast.

Onze juffen zijn volop bezig om – naast het schermpoetsen – ook dit nieuwe leermiddel maximaal te integreren in de lesjes. Iedereen blij dus !