TERUGBLIKKEN

We zijn ondertussen al bijna 2 weken ver in het nieuwe schooljaar. Het Bijenkorf team is helemaal uitgerust en vast van plan om er weer een fantastisch schooljaar van te maken. Laat ons hopen dat het er eindelijk eentje wordt zonder sanitaire maatregelen. Eentje waar we kunnen leren, ontdekken en knuffelen.

Eentje waar we eindelijk door de verbouwing raken en ten volle gaan kunnen genieten van de nieuwe gebouwen en infrastructuur.

Eentje met een knaller van een einde … een opendeurdag die we allemaal op het terrein kunnen beleven.

Terwijl we daarvan dromen wil u misschien – enigszins nostalgisch – nog even terugblikken op ons virtuele schoolfeest. Sommige leerkrachten zijn nog steeds plaats aan het ruimen op hun smartphone. Anderen hebben er een nieuwe hobby aan overgehouden maar we hoorden wel dat jullie unaniem impressed waren van de regie en de ambiance die de leerlingen toonden.

Dus daarom, nog even een linkje naar het virtuele schoolfeest van schooljaar 2020-2021.

Geef een reactie