HET SPOOR VAN KUIFJE

Wiskunde voor iedereen. Co-teaching en sporen

Met al die foto’s van de superleuke schooljaarstart zouden onze lezers nog durven denken dat het in de Bijenkorf alleen maar draait om pret hebben. Wel … jullie hebben gelijk! Maar dat wil niet zeggen dat we ook niet serieus aan de slag gaan. Kijk maar even mee met deze vlijtige zesdes. Netjes aan de slag in verse werkboeken (wij hadden ze op tijd!) en volop in de ban van wiskunde!

Onze juffen hebben voor ieder kind een traject of spoor. Bij de ene gaat het dat beetje sneller dan bij de andere, maar samen zorgen we ervoor dat we allemaal aan leren toekomen. Zo zijn er 3 sporen : Jansen en Jansen, Kuifje of professor Zonnebloem.

De deuren tussen de klassen openen geeft dus niet alleen extra zuurstof, het zorgt er ook voor dat ieder de les krijgt op zijn of haar maat. Prettig én doeltreffend.