ONE SMALL STEP…

De eerste schooldag van onze kleinste kleuters.

We hebben op deze website al uitvoerig bericht over de eerste schooldag. Die is speciaal voor allemaal. Toch is de spanning in de klassen van Juf Bianca, Kaat, Liselot en Lindsay altijd dat kleine beetje groter, want daar is het voor sommigen de eerste schooldag … voor de eerste keer.

Vaak is het loslaten moeilijker voor mama en papa dan voor de kleine bengel zelf. Misschien is er een traantje of pruillipje in dat eerste uur, maar voor ze het zelf beseffen zijn ze bezig, doen ze mee en krijgen ze er zoveel zin in. Ze laten zich op sleeptouw nemen door juffen en de andere “ervaren” jongste kleuters met een al langere staat van dienst.

Onze nieuwe klassen zijn een toffe, kindvriendelijke en tegelijkertijd uitdagende omgeving waar zoveel te ontdekken valt. Onze kleinste vrienden spelen er op los. Wist je trouwens dat dit de eerste eerste schooldag was voor voor hen, maar ook voor ons in onze nieuwe kleuterblok? De verf is ondertussen gelukkig al een tijdje droog hoor.

Kijk maar even mee …