WOLKENHEMEL

Ook de korven van onze lagere school hadden de kans om Theater Zuidervis mee te pikken. We konden op de vooravond van de start van het Europees kampioenschap toch nog even wat cultuur opsnuiven. Zuidervis nam ons met hun voorstelling mee naar “De Wirrewar’, een jeugdclub waar Rifka, Alejandro en Vince mekaar ontmoeten. Drie jonge mensen met een totaal verschillende achtergrond, verschillende interesses en meningen.

In WOLKENHEMEL gaan de personages op zoek naar zichzelf. Ze blikken terug en kijken vooruit. Samen verpozen ze even in een magische wereld die de realiteit een beetje kleur geef en elke dag mooier maakt. Ze leren te geloven in hun talenten, in hun groei en in hun toekomst.

Over sociale media, over een perfect profiel in een virtuele wereld, over vroeger, over reclame en misleiding, over er bij horen, over je eigen weg zoeken, over thuis, over school, over stoer doen, over kennis- en levensvragen, over leugens doorprikken…Ieder van ons schrijft zijn eigen verhaal.

Wij, in de lagere school waren heel blij dat we daarnaar mochten kijken! Dankjewel Theater Zuidervis.