VELOVEILIG OP STAP MET DE POLITIE

Je kon hier al uitgebreid lezen over onze verkeersweek. Een week van veilig bewegen in het verkeer. Zeker voor onze zesdes is dit een héél belangrijk thema. Spoedig steken ze de viaduct over om in Dendermonde aan hun middelbaar te beginnen.

Om dit terdege voor te bereiden trokken we er op uit onder de begeleiding van ervaren politieagenten die ons tal van nuttige tips en wenken gaven om veilig op school en terug thuis te raken. Dit alles kaderde in het Project VeloVeilig van de Lokale Politie van Dendermonde.

Copyright – Geert De Rycke

Dat dit serious business is werd ook door Het Laatste Nieuws opgemerkt. Op 12 mei schreef Nele Dooms er een artikel over met mooie foto’s van Geert de Rycke erbij.

Onze hartelijke dank aan de Lokale Politie Dendermonde!

Je kan het artikel hier lezen.