THEATER ZUIDERVIS

Alles in het leven is een beetje theater.

Tijd dus om onze kleuters er kennis mee te laten maken…

Wat was dit spannend zeg. Onze juffen hadden ons even de toegang tot onze geweldige turnzaal ontzegd. Toen we even stiekem gingen piepen zagen we daar wat rare kwietjes een huisje bouwen. Kregen we nieuwe buren ?

We gaan kijken naar Theater Zuidervis“, voegden onze juffen toe. Theater Zuidervis! We wisten niet wat er ons bij voor te stellen maar die mensen die daar aan het bouwen waren zagen er niet uit als vissen. Oh wat was dit allemaal spannend. Moesten we echt geen zwemshort aan, Juf ?

We kwamen binnen en namen plaats. En wat er toen gebeurde … we werden er helemaal blij en verwonderd van en zelfs een beetje emotioneel. Wat waren die liedjes mooi. Naast helemaal opgaan in het mooie verhaal, leerden we wat toneel is en hoe we er samen van konden genieten. Onze mondjes vielen open en we droomden mee. Als het leven een schouwtoneel is, dan kregen we hier echt zin om mee te spelen!

Je kan Theater Zuidervis zelf bezoeken door hier te klikken.